Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 26 Şubat 2022 - 10:43 Yorum: 0

İleri İnme ve Periferik Müdahale Kursu (ASPIC 2022) Ürgüp’te başladı

Periferik Vasküler Girişimler Derneği tarafından Ürgüp'te düzenlenen ASPIC 2022 İleri İnme ve Periferik Müdahale Kursunun açılışına Ürgüp Kaymakamı...

İleri İnme ve Periferik Müdahale Kursu (ASPIC 2022) Ürgüp’te başladı

Periferik Vasküler Girişimler Derneği tarafından Ürgüp'te düzenlenen ASPIC 2022 İleri İnme ve Periferik Müdahale Kursunun açılışına Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasında Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Periferik Vasküler Girişimler Derneği tarafından düzenlenen Advanced Stroke And Peripheral Intervention Course (ASPIC 2022) kongresine katılan tüm hekimlere başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Dünyaca ünlü kardiyolog doktorlarının katıldığı ASPIC 2022'nin açılışında konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ise kongreye ilişkin olarak; "Katkı sunmaktan ve ev sahipliği yapmaktan kıvanç duyduğumuz, kardiyoloji dalında dünyaca ünlü uzmanların katıldığı ve canlı yayınlar ile bilgi paylaşımı yapılacak olan "İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu" programının açılışında bulunmaktan memnuniyet duyuyorum" dedi. İlki 2020 yılında yapılan ve ikincisi bugün canlı ameliyatların da yapılacağı ASPIC 2022'ye katılan yerli yabancı kardiyoloji uzmanları, Uluslararası ASPIC kongresinde, periferik hastalıklar ile ilgili çok çeşitli ve ilginç vakaların olduğu 30 canlı vaka gerçekleştirilecek.

25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında sürecek kongrede aynı zamanda Kapadokya bölgesine özel sosyal aktiviteler de düzenlenecek. Çeşitli konserlerin, balon turlarının ve bölgesel gezilerin olacağı zengin bir sosyal program gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber