Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Mayıs 2024 - 16:01 Yorum: 0

İliç’te muhtarlarla toplantı yapıldı

İliç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 yılı Birlik Meclisi Olağan toplantısı ve muhtarlar toplantısı Kaymakam Meriç Dinçer başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda, 2023 yılı kesin hesabı, 2024 yılı çalışma programı, bi...

İliç’te muhtarlarla toplantı yapıldı

İliç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 yılı Birlik Meclisi Olağan toplantısı ve muhtarlar toplantısı Kaymakam Meriç Dinçer başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, 2023 yılı kesin hesabı, 2024 yılı çalışma programı, birlik encümeni muhtar üye seçimi, İl Özel İdaresi ve KHGB bütçesinden köylere yönelik yapılan yatırımlar, köy muhtarlarının talepleri ve diğer gündem maddeleri görüşülerek akabinde muhtar üyelerin gizli oy, açık tasnif yolu ile KHGB encümen seçimine geçildi. Birlik encümenine Kuruçay köyü muhtarı Yusuf Günbeyi ve Doruksaray köyü muhtarı Muharrem Karaman seçildi.
Toplantıya Kaymakam Meriç Dinçer’in yanı sıra, İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut Gün, Eyüp Ayçiçek, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu