Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Şubat 2023 - 17:33 Yorum: 0

İlkadım’dan deprem bölgesine iş makineleri ve 4 tır dolusu yardım

Samsun İlkadım Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından bölgeye arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek...

İlkadım’dan deprem bölgesine iş makineleri ve 4 tır dolusu yardım

Samsun İlkadım Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından bölgeye arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla iş makineleri ve 4 yardım tırı daha gönderdi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından deprem bölgesinde oluşan yaraları sarmak için başlatılan "Dayanışma Çağrısı"na ilçe halkı büyük destek verdi. Binlerce vatandaşın yardım için akın ettiği belediye hizmet binasında, bölge için ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı, bebek bezi, gıda malzemesi, su, kıyafet ve hijyen malzemesi toplandı. Yardım malzemeleri Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri gönülleri tarafından tasnif edilip paketlenerek araçlara yüklendi.

"Yaraları sarmak için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapıyoruz"

İlçede toplanan yardımların koordineli şekilde bölgeye ulaştırıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Depremin acısını tüm vatandaşlarımız çok derinden iliklerine kadar hissediyor. Depremzedelerin yaralarını sarmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Şuna kadar 8 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye sevk ettik. Bunun yanında bölgeye AFAD gönüllüleri, operatör, şoför ve iş makinaları gönderdik. Firma sahiplerimiz ve vatandaşlarımız her türlü desteği veriyor. Onlara da tek tek teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber