Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Şubat 2024 - 09:56 Yorum: 0

İlkler Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda kapalı oyun alanı açılışı yapıldı

Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Anaokulunda en büyük ve en donanımlı kapalı oyun alanının açılışı yapıldı.Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğ...

İlkler Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda kapalı oyun alanı açılışı yapıldı

Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi çerçevesinde Afyonkarahisar Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Anaokulunda en büyük ve en donanımlı kapalı oyun alanının açılışı yapıldı.
Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, okul müdürü Murat Diktaş, idareci, öğretmen ve velilerle katıldı. Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler projesi kapsamında okul bahçesine çizimi profesyonel ekiplerce yapılan geleneksel çocuk oyunları alanında öğrencilerle oyunlar oynadı. Öğrenci ve çalışan sağlığını koruma amacıyla yaptırılan revir ziyaretinde bulundu. Anaokulu, bir ve ikinci sınıfların güvenle oyun oynadığı, eğlendiği Afyonkarahisar’ın en büyük ve en donanımlı kapalı oyun alanının açılışı yapıldı. Okul sporları halk oyunları il yarışmasında minikler dalında il birincisi olan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Kız Halk Oyunları ekibine madalya töreni yapıldı, öğrencilerle birlikte pasta kesildi.
Okul Müdürü Murat Diktaş, “Öğrencilerimizi ve antrenörümüzü halk oyunları il birinciliğinden dolayı kutluyorum, emeklerine sağlık. Akademik açıdan başarılı, hayat boyu yaşamdan keyif alan ve mutlu nesiller yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Bunun için bahçemizi güzelleştiriyoruz, oyun alanları oluşturuyoruz, revir hizmetimiz var. İdareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber