Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Temmuz 2023 - 12:33 Yorum: 0

Vali Ozan Balcı’dan VASKİ’ye ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek yatırımlarla ilgili brifing aldı.Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden...

Vali Ozan Balcı’dan VASKİ’ye ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Ulker Genel Müdürü Cem Kaplan’dan yıl sonuna kadar yapılacak yatırımlarla ilgili brifing aldı. Van’ın 436 mahallesinde başta içme suyu, Van Gölü’nün korunması olmak üzere vatandaşların en iyi hizmeti alması için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Vali Balcı, "Bu çerçevede 142 mahallenin içme suyu problemi çözüldü. 54 mahallede içme suyu probleminin çözülmesi için çalışmalar devam ediyor. 187 mahallenin içme suyu probleminin çözülmesi için ihale yapıldı. 31 Aralık 2023 tarihi itibariyle içme suyu olmayan hiçbir mahalle kalmayacak. Dünya mirası Van Gölü’nün korunması için de 6 ilçemize arıtma tesisi yapılıyor. Gürpınar, Muradiye ve Saray ilçelerinde arıtma tesisi yapımı devam ediyor. Bahçesaray, Çaldıran ve Özalp ilçelerinin arıtma tesislerinin yapımı için de ihale süreci başladı. İçme suyu, arıtma tesisleri ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla toplam 400 milyon TL harcanacak" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber