Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 17 Nisan 2022 - 13:23 Yorum: 0

İMİB’de kazanan Eskişehir oldu

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nde (İMİB) yapılan seçim sonucunda oluşturulan yönetimde, iki Eskişehirli iş adamı yer aldı.

İMİB’de kazanan Eskişehir oldu

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nde (İMİB) yapılan seçim sonucunda oluşturulan yönetimde, iki Eskişehirli iş adamı yer aldı.

İstanbul'daki Türkiye İhracat Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi'nde 16 Nisan'da gerçekleştirilen seçimde, Aydın Dinçer ve Rüstem Çetinkaya'nın listeleri yarıştı. Çetinkaya ve ekibi, 638 geçerli oyun kullanıldığı seçimde, mevcut başkandan 100 oy fazla alarak seçimi kazandı. Çetinkaya'nın yönetiminde Eskişehir'den iş adamı Metin Çekiç ve Cihad Yağmur Sadıkoğlu yer aldı. Metin Çekiç, seçimin ardından, "İMİB'in son 20 yılda en çok katılım gerçekleştirilen seçimi oldu. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Eskişehir'e, Türkiye'ye, madencilere ihracatçılara hizmet edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber