Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mayıs 2024 - 11:38 Yorum: 0

İmkander Gazze’deki mazlumları yalnız bırakmıyor

İmkander Derneği Gazze’deki savaş mağduru ailelere yemek gıda ve bebekler için mama yardımında bulunuyor.Yurtiçi ve Yurtdışında mazlumlara yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayarak gönüllere dokunan Gaziantep İmkander, İsrail’in sald...

İmkander Gazze’deki mazlumları yalnız bırakmıyor

İmkander Derneği Gazze’deki savaş mağduru ailelere yemek gıda ve bebekler için mama yardımında bulunuyor.
Yurtiçi ve Yurtdışında mazlumlara yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayarak gönüllere dokunan Gaziantep İmkander, İsrail’in saldırıları sonucu mağdur olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. İmkander Derneği Gazze’deki savaş mağduru ailelere yemek gıda ve bebekler için mama yardımında bulunuyor.
“Tek isteğimiz bebeklerimiz aç ölmesin”
İmkander Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere, “Türkiye’deki Müslüman kardeşlerimizden Gazze’deki kardeşlerimize destek bekliyoruz. Yardımlarımız Gazze’nin kuzeyindeki abluka altında kalan kardeşlerimize yaparken diğer bölgelerde ulaşmaya çalışıyoruz. Gazzeli bir anne bebek maması talep ediyor. En acı sözü şu oldu: ‘biz burada her gün ölümü bekliyoruz. Tek isteğimiz bebeklerimiz aç ölmesin diye Allah’ ha dua ediyoruz’ diyor. Halen bu ses kulağımda çınlıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Dua etmekten başka elimden bir şey de gelmiyor. Siz kardeşlerimizden istediğim duyarlı olmanızdır. Şimdi yardım yapmasak ne zaman yapacağız. Biz ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Müslüman kardeşimiz aç ve susuz. ‘Eğer iyilik yaparsanız kendiniz için iyilik yapmış olursunuz’” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber