Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü
Siyaset 17 Nisan 2024 - 12:30 Yorum: 0

İncirliova’da spor yatırımları yükseliyor

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya İncirliova’da yapımına devam edilen spor tesislerinin inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protok...

İncirliova’da spor yatırımları yükseliyor

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya İncirliova’da yapımına devam edilen spor tesislerinin inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol doğrultusunda 2023’ün Aralık ayında İncirliova’da yapımına başlanılan spor tesisleri yükselmeye başladı. Yaklaşık beş aydır devam eden inşaat çalışmalarında büyük mesafe kat edilirken Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Bireysel Antrenman Salonu büyük oranda ortaya çıktı. İçerisinde idari binalar ve bir adet bocce sahasının da bulunduğu tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Kaya, Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nun kuzey tarafına inşa edilen tesisler ile ilgili yüklenici firma temsilcileriyle görüşerek inşaatın detayları hakkında bilgi aldı. Başkan Kaya’ya incelemelerde Başkan Yardımcıları Metin Korucu, Polat Tanrıkulu ve İncirliova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Uygun’da eşlik etti.

Tesisler 2024 yılı içerisinde tamamlanacak
Başkan Kaya, spor tesislerinin inşaatında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, “51 bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Salonu ve daha birçok sportif faaliyetin bir arada yapılabileceği modern tesislerimizi kısa sürede İncirliovamıza kazandıracağız. 68 Milyon TL tutarındaki bu önemli yatırım ile ilçemizde başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yeni spor imkanları sunacağız. Beş ay gibi kısa bir sürede büyük mesafe kat eden tesis inşaatımızın 2024 yılı içerisinde tamamlanmasını amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Gençlerimizi spor ile koruyacak ve geliştireceğiz”
Değerlendirmesinde tesislerin gençler için önemine de dikkat çeken Başkan Kaya, “Spor tesislerimizin tamamlanması hem ilçemize katacağı artı değer hem de gençlerimizin fiziksel ve mental gelişimi açısından çok önemli. Özellikle kötü alışkanlıklar noktasında gençlerimizi korumakta karalıyız. Bunu yaparken de sporun en önemli faktörlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Gençlerimizi ve geleceğimizi spor ile koruyacak ve geliştireceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber