SAMSUN (İHA) – Samsun’da boğulmaktan son anda kurtarılarak hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte vatandaşlar serinlemek için denizin yolunu tutmaya başladı. Bayramın 4. günü de birçok vatandaş, serinlemek için denize girmeyi tercih etti. Atakum Çatalçam sahilinde 19 yaşındaki E.Ş. isimli genç, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, E.Ş.’yi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve entübe edildiği öğrenildi.
Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediyesi cankurtaranları, deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler de denizde boğulma vakalarına karşı sahilde sürekli olarak devriyelerini sürdürüyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.