Amasya’nın Taşova ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ormanlık alan ve 15 dekar tarım arazisi zarar gördü.
Edinilen bilgiye göre, Yenidere köyü mevkiinde çıkan orman yangını, ekiplerin ve köylülerin müdahalesiyle yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında 10 dekar ormanlık alan ve 15 dekar ekili arazinin zarar gördüğü bildirildi.
Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, alevlerin söndürülmesine destek olan köy halkına teşekkür etti. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.