Bartın’da kene ve pireler ile mücadele çalışmaları kapsamında park alanları ilaçlandı.
Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Kent Zararlıları ile Mücadele Birimi ekipleri, yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı park alanlarında zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların özellikle yaz mevsiminde tercih ettiği; Vefa Parkı, 140. Yıl Parkı ve diğer park alanlarında pire ve kene gibi halk sağlığını tehdit eden zararlılara karşı ilaçlama uygulamaları gerçekleştirilmeye başlandı. Ekipler, düzenli olarak sürdürülen çalışmalarda çevreye ve canlılara zarar vermeyen, etkili ilaçlama yöntemleri kullandıklarını belirtti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.