Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:56 Çaycuma’da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı: 1 yaralı07:32 Yosunlu iskeleyi temizleyen çifte teşekkür belgesi06:40 Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı05:39 Gaziosmanpaşa’da 6 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu05:20 SpaceX, O3b mPOWER 9 ve 10 uydularını yörüngeye gönderdi05:15 Dedesinden kalma otomobille polisten kaçan sürücü ehliyetsiz çıktı05:10 Polisten kaçan ehliyetsiz alkollü sürücüye 106 bin lira ceza05:09 Konya’da yol kenarında 3 gencin tekme tokat kavgası kamerada04:53 Kelkit çayında kaybolan kuzenden birinin cansız bedenine ulaşıldı03:57 Trump, Japonya ile ticaret anlaşmasına varıldığını açıkladı: "Japonya, ABD’...03:57 Trump, Japonya ile ticaret anlaşmasına varıldığını açıkladı: "Japonya, ABD’...02:11 Kahramanmaraş’ta kazara akrabasını vurdu: 1 ölü02:05 Araç içinde tabanca ateş aldı, bir kişi ağır yaralandı... O anlar kamerada01:30 Tokat’ta kaybolan iki kuzen için arama çalışmaları başlatıldı01:07 Minibüsle çarpışan araç 5 metre yükseklikten aşağı uçtu: 1 yaralı01:06 Çorum’da apartman dairesinde çıkan yangın paniğe yol açtı00:39 ÇEDAŞ’ın yüksek gerilim kablosu koptu, ilçenin bir kısmına karanlık çöktü00:16 Bursa’da çökertilen ’Çetkin’ çetesinde 17 tutuklama00:08 Tunceli’de otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti00:07 Obama’dan Trump’ın hakkındaki "ihanet" ve "darbe" suçlamalarına cevap
Asayiş 14 Haziran 2025 - 14:22 Yorum: 0

Çit ve uyarı tabelasını dikkate almayıp falezlere çıkan gençler ölüm atlayışları yapıyor

Antalya’da geçtiğimiz günlerde 30 metrelik falezlerden yaptığı atlayış sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki gencin hastanedeki tedavisi devam ederken, olaydan ders almayan gençlerin tehlikeli atlayışı devam ediyor. Çok sayıda olayın yaşandığı...

Çit ve uyarı tabelasını dikkate almayıp falezlere çıkan gençler ölüm atlayışları yapıyor

Antalya’da geçtiğimiz günlerde 30 metrelik falezlerden yaptığı atlayış sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki gencin hastanedeki tedavisi devam ederken, olaydan ders almayan gençlerin tehlikeli atlayışı devam ediyor. Çok sayıda olayın yaşandığı noktada ise gençler, çitleri ve uyarı levhalarını dikkate almıyor. Çevredeki vatandaşlar da gençlerin bu tehlikeli atlayışlarına uyarı da bulunuyor.
9 Haziran tarihinde Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili girişinde bulunan yüksekliği yaklaşık 30 metrelik falezlerde meydana gelen olayda 18 yaşındaki yabancı uyruklu M.M., Kurban Bayramı tatilinin son gününde arkadaşları ile birlikte sahile geldi. Burada bir süne yüzen M.M. ve arkadaşları daha sonra özellikle yaz aylarından adrenalin ve heyecan arayan gençlerin şov amacıyla denize atlayış yaptığı falezlere tırmandı. Kayalıkların zirve noktasından kendisini kontrolsüz bir şekilde boşluğa bırakan M.M. karnının üzerine suya çakılırken çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Uyarı tabelasını dikkate alan yok
Olayın ardından M.M. bilinci kapalı şekilde önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne ardından da Antalya Şehir Hastanesi’ne kaldırılırken yoğun bakımda tedavi altına alındı. 18 yaşındaki gencin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam eden ve sağlık durumunda her hangi bir iyileşme olmadığı öğrenildi. Daha öncede benzer olayların yaşandığı falezlerde yaşanan olayın ardından ders çıkarmayan gençlerin tehlikeli atlayışı devam ediyor. "Falezlere yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır" tabelası ve çitlerin olmasına rağmen falezlere çıkan gençler falezlerin üstünden kendilerini boşluğa bırakarak ölüme davetiye çıkarmayı sürdürüyor. Sahil kısmından yukarı tırmanan ve varyant kısmındaki çitleri aşıp ilerledikleri patika yol, gençlerin bu tehlikeli atlayış öncesi güzergahı oluyor.

"Para verseler atlamam"
Vatandaşlar da gençlerin tehlikeli eğlencesini doğru bulmuyor. Serhat Orhan adlı genç, akranlarını şu sözlerle uyardı: "Para verseler atlamam. Tehlikeli. Hastanelik olmaya gerek yok. Buradan atlamasınlar, rica ediyorum. Sahilden girip insan gibi yüzsünler."

"Anne ve babaların da dikkatli olması gerekiyor"
Gençlere tavsiyede bulunan Vedat Dikici de, "Falezlerden atlamasınlar. Karnı üstüne düşenler oluyor, dıştan bir şey görünmez, fark etmez ama iç organları zarar görür. Anne ve babaların da dikkatli olması gerekiyor. Son 15 güne iki kez burada böyle vakalar yaşandı. Yöneticilerimiz önlemlerini almış ama insanlarımız dikkat etmiyor" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber