Fatih Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde Fatih Camii’nde temizlik yapıldı.
Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ve dezenfeksiyon ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde Fatih Camii’nde temizlik gerçekleştirdi. Caminin iç bölümü dezenfekte edildi ardından gül suyuyla yıkandı. Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ve dezenfeksiyon ekip amiri Ali Çakmak, "Caminin içinde ve dışında temizlik çalışması yapıyoruz. Vatandaşımız rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilsin diye dezenfeksiyon çalışması yapmaktayız" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.