Konya’da aniden bastıran dolu ve sağanak yağış etkili oldu.
Konya’da şehir merkezinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur bir süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Aniden bastıran fındık büyüklüğündeki dolu yağışıyla bazı yerlerde kaldırım kenarlarında dolu birikintileri, açık alanlarda beyazlık oluştu. Dolunun ardından yağmur yağışı devam ederken, şiddetli rüzgar da etkili oldu. Şehir genelinde trafikte de aksamalar yaşandı. Alt geçitlerde su birikintileri oluşurken, ağaçlar devrildi, dallar kırıldı. Trafikte olan sürücüler ise yağış sırasında zor anlar yaşadı. Ekipler ise olumsuzluklara karşı hazır bekletildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.