Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2025 - 16:04 Yorum: 0

Taksim’de sıcak hava bunalttı: Vatandaşlar gölgelere akın etti

İstanbul’da hava sıcaklıklarının artmasıyla hem vatandaş hem sokak hayvanları zor anlar yaşarken, Taksim Meydanı’nda esnaf birbirlerinin kafalarına su dökerek serinlemeye çalıştı.Son günlerde İstanbul’u etkisi altına alan sıcak hava da...

Taksim’de sıcak hava bunalttı: Vatandaşlar gölgelere akın etti

İstanbul’da hava sıcaklıklarının artmasıyla hem vatandaş hem sokak hayvanları zor anlar yaşarken, Taksim Meydanı’nda esnaf birbirlerinin kafalarına su dökerek serinlemeye çalıştı.
Son günlerde İstanbul’u etkisi altına alan sıcak hava dalgası sebebiyle, vatandaşlardan bazılarının şemsiyelerle gezdiği görülürken, bazılarının ise gölge alanlara uzanarak serinlediği görüldü. Taksim’de esnafın birbirlerinin kafasına su dökerek serinlemeye çalışması da dikkat çekti. Öte yandan sokak hayvanları, süs havuzuna girerek serinledi.

"Dışarıda hissedilen sıcaklık 35-40 derece, buraya geldiğinizde 80-100’ü buluyor"
Taksim Meydanı’nda dönercilik yapan esnaf Hayri Taş, hissedilen sıcaklığın çalışırken daha da yükseldiğine dikkat çekerek, "Dışarıda hissedilen sıcaklık 35-40 derece buraya geldiğinizde neredeyse 80-100’ü buluyor. Kavurucu bir sıcaklık var. Biz de ister istemez birbirimizle yardımlaşarak, birbirimize su dökerek bu sıcaklığın hararetini söndürmeye çalışıyoruz. Yapacak bir şey yok yani elimizden bu geliyor ama sonuçta bunu yapan yine biziz. Küresel ısınmayı göz önünde bulundurursak bundan daha çok sıcakların olacağından hiçbir şüphemiz yok" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber