Kurban Bayramı’nın ikinci gününde TEM Otoyolu Çatalca istikametinde oluşan yoğun trafikten kaçmak isteyen çok sayıda sürücü, araçlarıyla ters yöne girerek kural ihlali yaptı. Yaşanan anlar yolda seyir halinde olan bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde TEM Otoyolu Çatalca istikametinde yoğun trafik oluştu. Yaşanan trafikten kaçmak isteyen çok sayıda sürücü araçlarıyla ters yöne girerek Esenyurt sapağına döndü. Yaşanan anlar, yolda seyir halinde olan bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, çok sayıda sürücünün aracıyla ters yöne dönerek Esenyurt sapağına geçmeleri görüldü.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.