Mersin’in Mut ilçesinde yalnız yaşayan ve 3 gündür haber alınamayan 60 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.
Olay, ilçeye bağlı Doğancı Mahallesi Kader Sokaktaki bir evde meydana geldi. Komşuları, yalnız yaşayan Selahattin Şahin’den 3 gündür haber alamayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, eve girdiğinde Şahin’in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında Şahin’in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.Şahin’in ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacagı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.