Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:50 Sarıyer’de aşırı hız kaza getirdi: 1 yaralı20:50 İnek sağarken elektrik akımına kapılan 3 kişi yaralandı20:47 UEFA Konferans Ligi: Viking: 1 - Başakşehir: 0 (İlk yarı)20:47 Eski eşi tarafından öldürülen 4 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı20:45 Kırıkkale’de firari hükümlü, JASAT operasyonuyla yakalandı20:43 Nordik folk müziğinin temsilcilerinden Wardruna, İstanbul’da müzikseverlerl...20:41 Dışişleri Bakanı Fidan: "Türkiye olarak, Suriye’nin terör örgütlerine karşı...20:41 Kırıkkale’de 26 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı20:41 Ertuğrul Doğan’dan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na ziyaret20:40 Kırıkkale’de hemzemin geçitte yük treni tıra çarptı20:37 BTK tarafından 44 sahte e-imza iptal edildi20:36 Dışişleri Bakanı Fidan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile bir araya geldi20:32 Ankara’da 12 milyon liralık güvenilir olmayan gıda ürünü ele geçirildi20:30 Yatı parçalanmış halde bulunan kayıp iş adamıyla ilgili gözaltına alınan ka...20:30 Okul arkadaşlarının deniz eğlencesi faciaya dönüşmüştü: Aleyna’dan da acı h...20:21 Bilal Erdoğan: "Balkanlar’da soykırımı önleyecek gücümüz var ama maalesef G...20:16 400 yıllık gelenek yarın başlıyor: Morza Panayırı’nda geri sayım sona erdi20:15 Fethiye’de kadına çarptıktan otomobille üzerinden geçmeye kalkan sürücü tut...20:12 TİGEM’in en yüksek bedelli tayı e-satışla satıldı20:11 Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına erişim engeli kararı
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Yerel 18 Temmuz 2025 - 15:40 Yorum: 0

Yedi Başak’tan "81 İl 81 Su Kuyusu" projesi

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, suya erişim konusunda büyük zorluklar yaşayan bölgeler için anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. "81 İl 81 Su Kuyusu" kampanyasıyla, Türkiye’nin 81 ilinden gelen desteklerle başta Afrika olmak üz...

Yedi Başak’tan '81 İl 81 Su Kuyusu' projesi

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, suya erişim konusunda büyük zorluklar yaşayan bölgeler için anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. "81 İl 81 Su Kuyusu" kampanyasıyla, Türkiye’nin 81 ilinden gelen desteklerle başta Afrika olmak üzere su sıkıntısının yoğun yaşandığı coğrafyalarda temiz ve sürdürülebilir su kuyuları açılması hedefleniyor.
Dünyada milyonlarca insan hala sağlıklı içme suyuna ulaşamıyor. Bu durum sadece susuzluk değil; bulaşıcı hastalıklar, eğitim ve ekonomik faaliyetlerde aksama gibi pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Yedi Başak, bu proje ile hem uzun vadeli çözümler üretmeyi hem de bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.
"Bir damla umutla başlar, bir kuyu hayat olur"
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Av. İsmet Yıldırım, "Su, Rabbimizin en büyük nimetlerinden biridir. Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘İyiliklerin en faziletlisi, susuz kalmış birine su vermektir’ buyuruyor. Bu inançla hareket ediyor, insanlığın ortak meselesi olan susuzluğa birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz. 81 İl 81 Su Kuyusu projesiyle sadece su temin etmiyor, aynı zamanda yaşamı yeniden inşa ediyoruz. Vatandaşların bağışları ve gönüllü desteğiyle yürütülen proje, bireylerin ve kurumların katılımına açık. Su kuyusu bağışında bulunmak veya projeye destek vermek isteyenler, Yedi Başak’ın www.yedibasak.org.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve bağışlarını gerçekleştirebilirler. Bir damla umutla başlar, bir kuyu hayat olur. Yedi Başak, insanlık için yola çıkıyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber