Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 06 Şubat 2024 - 13:34 Yorum: 0

Infortrend Teknoloji’den S3 nesne depolama hizmeti

Infortrend, MSP Hizmetleri ve tarih müzesi web sitesi hizmetleri için S3 nesne depolamasının kullanılabilirliğini arttığını duyurdu.Kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend, Yönetilen Hizmet Sağlayıcının (MSP) veri merkezi ve büyük tar...

Infortrend Teknoloji’den S3 nesne depolama hizmeti

Infortrend, MSP Hizmetleri ve tarih müzesi web sitesi hizmetleri için S3 nesne depolamasının kullanılabilirliğini arttığını duyurdu.
Kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend, Yönetilen Hizmet Sağlayıcının (MSP) veri merkezi ve büyük tarihi müzenin web sitesi için HA (yüksek kullanılabilirlik) hizmetiyle birleştirilmiş S3 nesne depolaması ile hizmetler sağladığını açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre, çözümün kullanım örnekleri arasında MSP’nin veri merkezi ve tarihi müzenin web sitesi için hizmetlerin etkinleştirilmesi yer alıyor. MSP, hizmetlerinin kullanılabilirliğini artırmak, kesinti ve veri kaybı riskini ortadan kaldırmak ve müşterilerine rekabet avantajı sağlamak için HA hizmetine sahip EonStor GSe cihazlarını kullanıyor. Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan ünlü müze, müzenin büyük miktardaki web sitesi medya dosyalarını, özellikle dijitalleştirilmiş tarihi eserleri depolamak için HA hizmetinden ve yüksek kapasiteli sürücülerle donatılmış EonStor GS’den yararlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber