Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Mart 2023 - 22:08 Yorum: 0

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Fenerbahçe: 106 - OGM Ormanspor: 66

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 26. hafta ve son maçında OGM Ormanspor'u 106-66 yendi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Fenerbahçe: 106 - OGM Ormanspor: 66

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 26. hafta ve son maçında OGM Ormanspor'u 106-66 yendi.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 26. hafta maçında Fenerbahçe ile OGM Ormaspor Metro Enerji Salonu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler ilk çeyreği 23-18 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding, soyunma odasına 51-36 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı iyice açan sarı-lacivertliler son periyoda 81-53 farklı girdi. 4. periyotta da rahat bir oyun sergileyen Kanarya, salondan 106-66 galip ayrılarak normal sezonu 23 galibiyetle ikinci sırada tamamladı.

Ligde normal sezonun tamamlanmasının ardından oluşan play-off eşleşmesi:

Fenerbahçe Alagöz Holding - Beşiktaş

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi - Çankaya Üniversitesi

Galatasaray Çağdaş Faktoring - Nesibe Aydın

Botaş - Emlak Konut

Fenerbahçe'de Meesseman 28 sayıyla maçın skoreri olurken, McBride 20, Alperi 17, Iagupova 14, Merve de 13 sayıyla ile takip etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber