Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Haziran 2022 - 11:18 Yorum: 0

İngiliz gazeteci, Amazon’da kayboldu

İngiliz gazeteci Dom Phillips ve Brezilya yerlileri araştırmacısı Bruno Pereira'nın Amazon ormanlarında kayboldukları açıklandı.

İngiliz gazeteci, Amazon’da kayboldu

İngiliz gazeteci Dom Phillips ve Brezilya yerlileri araştırmacısı Bruno Pereira'nın Amazon ormanlarında kayboldukları açıklandı.

İngiliz medyasının haberine göre, Brezilya'da araştırma yapan 57 yaşındaki İngiliz gazeteci Dom Phillips ve araştırmacı Bruno Pereira Amazonas eyaletinin Javari bölgesinde kayboldu. Geçtiğimiz Cuma günü tekneyle Jaburu gölüne giden ikilinin Pazar günü Atalaia do Norte şehrine dönmeleri bekleniyordu ancak kendilerinden bir daha haber alınamadı. Yetkililer, bir kitap araştırması için bölgeye giden Phillips ve Pereira'nın kaybolmalarından günler önce tehdit aldıklarını belirtti.

Phillips'in eşi Alessandra Sampaio yaptığı açıklamada, "Lütfen acilen harekete geçin. Ormanda her saniye önemlidir, her saniye yaşam ve ölüm arasındaki fark olabilir" dedi.

Fedaral savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Brezilya donanması tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber