Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Eylül 2014 - 16:03 Yorum: 0

İngilizler Çakır'a "duacı"

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) elemelerinde İngiltere'nin deplasmanda İsviçre'yi 2-0 yendiği karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır, ada basınınca "kurtarıcı" ilan edildi.

İngilizler Çakır'a 'duacı'

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) elemelerinde İngiltere'nin deplasmanda İsviçre'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır, isme basınınca 'kurtarıcı' ilan edildi.

İngiltere'nin, sezon başında Manchester United'tan Arsenal'e transfer edilen Danny Welbeck'in 59 ve 90'ıncı dakikalarda bulduğu gollerle grubuna 3 puanla başladığı maçta Cüneyt Çakır'ın performansı, İngiliz basınınca zevk topladı.

Ada basınında yer saha haberlerde, Cüneyt Çakır'ın maç boyunca istikrarlı bir performans sergilediği, yaptığı tek kusurlu değerlendirmeden de İngiltere'nin faydalandığı öne sürüldü.

Haberlerde, İngiliz futbolcu Fabian Delph'in maçın henüz 6. dakikasında İsviçre'nin kaptanı Gökhan İnler'e çok katı bir müdahalede olduğu ve bu hareketin en az sarı kartla cezalandırılması gerektiği, buna rağmen hakem Cünet Çakır'ın yalnızca uyarıyla yetindiği belirtildi.

Delph'in 9. dakikada bu defa rakip takımdan Stephan Lichtsteiner'a katı bir devinim yaparak sarı kart gördüğü hatırlatılırken, Cüneyt Çakır'ın öteki faule de kart göstermesi halinde İngiltere'nin karşılaşmanın henüz başlarında 10 şahıs oynamak durumunda kalabileceği ve böyle bir durumda maçın sonucunun aşırı daha değişik olabildiği değerlendirmesinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber