Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2022 - 23:18 Yorum: 0

İngiltere’de Başbakanlık Ofisi binasına Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı

İngiltere'de Başbakanlık Ofisi binasında Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'ya destek amacıyla Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı.

İngiltere’de Başbakanlık Ofisi binasına Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı

İngiltere'de Başbakanlık Ofisi binasında Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'ya destek amacıyla Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı.

Rusya'nın Ukrayna'da ilerleyişi devam ederken, Avrupa ve ABD'den Ukrayna'ya destek mesajları gelmeye devam ediyor. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Başbakanlık Ofisi binasında Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'ya destek amacıyla Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı. Başbakanlık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ukrayna bayrağı renklerinin yansıtıldığı Başbakanlık Ofisi binasının fotoğrafının paylaşarak, İngilizce ve Ukraynaca olarak "Birleşik Krallık, özgürlüklerini ve demokrasilerini cesurca savunan Ukrayna ve halkının yanındadır" ifadelerine yer verdi.

İngiltere Başbakan Boris Johnson ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ukrayna, on yıllardır özgürlük, demokrasi ve kendi kaderini seçme hakkının tadını çıkaran bir ülkedir. Biz ve dünya bu özgürlüğün yok edilmesine izin veremeyiz. Buna izin vermeyeceğiz ve kafamızı başka yöne çevirmeyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber