Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 30 Kasım 2022 - 14:53 Yorum: 0

Irmak kenarlarına korkuluklu önlem

Manavgat Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Manavgat Irmağı kıyılarını daha güvenli hale getirmek amacıyla ahşap korkuluk çalışması...

Irmak kenarlarına korkuluklu önlem

Manavgat Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Manavgat Irmağı kıyılarını daha güvenli hale getirmek amacıyla ahşap korkuluk çalışması başlattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Irmağı kıyılarını daha güvenli hale getirmek amacıyla belediye ekiplerini harekete geçirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Aşağı Pazarcı Mahallesi ve Örnek Mahallesi kıyılarına ahşap korkulup yapım çalışmalarına başladı. 550 metrelik kıyı boyunca yapılacak olan çalışmalar sonrasında özellikle çocuklar, ırmağa düşme tehlikesi olmadan güvenli bir şekilde yürüyebilecek.

Çocuklar rahatça oynayabilecek

Kent halkının yoğun olarak kullandığı bölgede yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunuyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından eşsiz güzellikteki ırmak kenarında seyir zevki daha güvenli hale gelecek. Yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getiren Örnek Mahallesi Muhtarı Melek Şahin, mahalle sakinleri adına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Güvenli seyir

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, doğa harikası olan ırmak kenarlarının kullanımını ve seyir zevkini güvenli hale getirmek için çalışma başlattıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Aşağı Pazarcı ve Örnek Mahallesi ırmak kenarı boyunca yapmış olduğumuz ahşap korkuluk sayesinde bölgemizin güzelliklerinden yararlanan vatandaşlarımız daha güvenli bir ortamda vakit geçirebilecek. Irmak kenarı boyunca oturma alanları, piknik masaları, çocuk oyun grupları ve spor aletleri yer alıyor. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken halkımızın tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaya özen gösteriyoruz. Manavgat'ımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber