Düzce’nin Boğaziçi beldesinde kendi iş yerinde, eski çalışanı tarafından bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, Boğaziçi beldesinde bulunan bir havalandırma firmasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Engin Cebeci, kendi iş yerinde, daha önce yanında çalışan N.Ç. tarafından bıçaklandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralı şahıs, Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Engin Cebeci hayatını kaybederken bıçaklayan şahıs kayıplara karıştı. N.Ç. isimli şahıs güvenlik güçlerinin çalışması sonucunda yakalandı. Olayla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.