Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Şubat 2023 - 01:58 Yorum: 0

İskenderun Limanı’nda 54 saattir devam eden yangın dron ile havadan görüntülendi

Hatay'da İskenderun Limanı'nda depremin ardından çıkan yangın 54 saattir devam ediyor.

İskenderun Limanı’nda 54 saattir devam eden yangın dron ile havadan görüntülendi

Hatay'da İskenderun Limanı'nda depremin ardından çıkan yangın 54 saattir devam ediyor. Limanın konteynır bölümü alevlere teslim olurken yangın dron ile havadan görüntülendi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle birçok ilde can kayıpları yaşandı, binalar çöktü, ciddi yıkım yaşandı. En çok etkilenen yerlerden biri de Hatay'ın İskenderun ilçesi oldu. İlçede depremin ardından İskenderun Limanı'nda başlayan yangın 54 saattir devam ediyor. Ekipler kontrol altına almak için çalışırken yangın havadan dron ile böyle görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber