Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Mart 2023 - 10:58 Yorum: 0

İşlem yaptırmak için gittikleri hükümet konağında yakayı ele verdiler

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 yılın üzerinde hapis cezası hükümlüsü 2 kişi, işlem yaptırmak üzere geldikleri hükümet konağında...

İşlem yaptırmak için gittikleri hükümet konağında yakayı ele verdiler

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 yılın üzerinde hapis cezası hükümlüsü 2 kişi, işlem yaptırmak üzere geldikleri hükümet konağında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hapis cezası hükümlüsü ve aranmakta olan Sertan R. ve Mehmet Ali Ü.'nün işlem yaptırmak üzere hükümet konağına geldiği bilgisine ulaşan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği ekipleri, şahısları yakaladı.

Manavgat adliyesine götürülen ve gerekli işlemlerinin ardından tutuklanarak Ilıca cezaevine teslim edilen Sertan R. isimli şahsın birden fazla kişi ile "silahla yağma" suçundan 12 yıl hükümlü , Mehmet Ali Ü. İsimli şahsın ise "kullanmak için uyuşturucu bulundurmak ve uyarıcı madde ticareti" suçundan 10 yıl 18 ay hükümlü hapis cezasının bulunduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber