Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mayıs 2024 - 10:40 Yorum: 0

İsmail Balaban’ı yenen Hamza Özkaradeniz başpehlivan oldu

Balıkesir 3. Gömeç Ulubeyler Yağlı Güreşleri’nde rakibi İsmail Balaban’ı yenen Başiskele Belediye Spor Kulübü’nün başarılı güreşçisi Hamza Özkaradeniz başpehlivan oldu.Gömeç Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ulubeyler Yağlı Pehlivan...

İsmail Balaban’ı yenen Hamza Özkaradeniz başpehlivan oldu

Balıkesir 3. Gömeç Ulubeyler Yağlı Güreşleri’nde rakibi İsmail Balaban’ı yenen Başiskele Belediye Spor Kulübü’nün başarılı güreşçisi Hamza Özkaradeniz başpehlivan oldu.
Gömeç Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri, 24 başpehlivanın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Finalde 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde birinci gelerek iki kez başpehlivanlık kazanan rakibi İsmail Balaban’ı mağlup etmeyi başaran Hamza Özkaradeniz, 3. Gömeç Ulubeyler Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olmayı başararak Başiskele’nin gururu oldu.
Çocukların ve gençlerin spor yapmasını sağlayarak fiziksel ve zihinsel gelişimine, sosyalleşmesine katkı sunan Başiskele Belediyesi Spor Okulları, 8 farklı branşta kentin yetenekli sporcuların keşfedilmesini sağlıyor. Spor okullarını başarıyla tamamlayan ve eğitmenleri tarafından keşfedilen yetenekli gençler, Başiskele Belediye Spor Kulübü altında lisansları çıkarılarak çeşitli yarışma ve şampiyonalarda ter dökerek başarıdan başarıya koşuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber