Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 05 Temmuz 2023 - 12:17 Yorum: 0

Başkan Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi ile görüştü

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi olan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Eylül Kocaman ile bir araya geldi.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Haziran tarihinde Türkiye genelinde yap...

Başkan Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi ile görüştü

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi olan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Eylül Kocaman ile bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Haziran tarihinde Türkiye genelinde yapılan 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, sadece bir yanlış yaparak Akdeniz ilçesi genelinde birinci olan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Eylül Kocaman, babası Ali Kocaman ile birlikte, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

“Dershaneye gitmedi, özel ders almadı, sadece sağladığımız kaynaklardan faydalandı”
Akdeniz’in Parlayan Yıldızları Projesi kapsamında BİLSEM öğrencilerinden biri olan Eylül’ü başarısından dolayı tebrik eden Gültak, “Akdeniz bölgesindeki BİLSEM öğrencilerimizle yakından ilgilendik. Evlerine gittik, eğitim ihtiyaçlarını karşıladık. Onlara bol bol test ve dokümanlar verdik. Ayrıca etüt merkezimizden faydalanmalarını ve dijital ortamdan ders çalışmalarını sağladık. Eylül kızımız; LGS’de tek yanlış yaparak Türkiye’de derece yapan öğrencilerimizden biri. İlçemize bağlı Çay Mahallemizde ikamet ediyor. Eylül, özel ders almadı, herhangi bir dershane ve özel etüt merkezine de gitmedi. Sadece BİLSEM öğrencilerimize sağladığımız eğitim ve testlere çalışarak sadece 1 yanlışla sınavda çok ciddi bir başarı elde etti. Eylül’ü bundan sonra da yalnız bırakmayacağız, okuyacağı okulda onu takip edeceğiz. Eylül’ün, ilerleyen yıllarda da başarılar elde edeceğine eminim. Kızımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Akdeniz’in LGS birincisinden teşekkür
BİLSEM öğrencisi ve Akdeniz’in LGS birincisi Eylül Kocaman ise sınavda sadece Türkçe’den 1 yanlış yaptığını ifade ederek, “Bu başarımı Akdeniz Belediyesinin ve Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ın bize sağladığı testler ve belediyenin düzenlediği gezilerde kazandığım motivasyonla elde ettim. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, diğer tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber