Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Nisan 2022 - 12:43 Yorum: 0

Isparta’da fabrikadan hırsızlık yapan 2 kişi JASAT’tan kaçamadı

Isparta'da bir gübre fabrikasından bilgisayar, bakır kablo ve çeşitli malzemeler çalan 2 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak...

Isparta’da fabrikadan hırsızlık yapan 2 kişi JASAT’tan kaçamadı

Isparta'da bir gübre fabrikasından bilgisayar, bakır kablo ve çeşitli malzemeler çalan 2 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Gönen ilçesine bağlı Senirce köyünde bir gübre fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikadan 1 adet tablet, 1 adet laptop, 2 adet bilgisayar kasası, 1 adet bilgisayar monitörü, 2 adet kamera kayıt cihazı, 2 adet güç adaptörü ve 25 metre bakır kablo çalan hırsızlar, JASAT ve Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri'nin ortak operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüphelinin çaldıkları malzemeler ise Isparta Petek Sanayi ve belediye iş hanında faaliyet gösteren telefoncular sitesinde ikinci el alım satımı yapan işyerlerinde bulunarak sahibi M.A.'ya teslim edildi.

Çalıntı malzemeleri satın alan iş yerleri hakkında İçişleri Bakanlığı'nın ikinci el malzeme alım satımlarına ilişkin "emre aykırı davranıştan" idari para cezası uygulandığı ve "suç eşyasını bilerek satın almak veya kabul etme" suçundan haklarında soruşturma başlatıldığı bildirilirken, 2 şüphelinin ise tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber