malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Haziran 2024 - 11:14 Yorum: 0

İsrail, trafik lambalarına yazılan yazı ile protesto edildi

Karaman’da trafiğin yoğun olduğu yerlerdeki trafik lambalarının kırmızı ışığına ‘Katil İsrail’ yeşil ışığına ise ‘Özgür Kudüs’ yazılı etiketler yapıştırılarak İsrail protesto edildi.İsrail’in Filistin halkına yönelik soykırıma dönüşen...

İsrail, trafik lambalarına yazılan yazı ile protesto edildi

Karaman’da trafiğin yoğun olduğu yerlerdeki trafik lambalarının kırmızı ışığına ‘Katil İsrail’ yeşil ışığına ise ‘Özgür Kudüs’ yazılı etiketler yapıştırılarak İsrail protesto edildi.
İsrail’in Filistin halkına yönelik soykırıma dönüşen ve her geçen gün artan saldırılarına Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor. Karaman’da da trafik lambalarına yapıştırılan "Katil İsrail ve Özgür Kudüs” etiketleriyle İsrail protesto edildi. Etiketleri fark eden sürücüler de farkındalık amacıyla yapılan bu çalışmayı takdir etti.

“Güzel bir çalışma olmuş”
Trafik lambalarında yazan ‘Katil İsrail’ yazısını fark ettiğini söyleyen Ali İhsan Kutbay, “Katil İsrail’in katilliğini herkes görsün diye yapılan güzel bir çalışma olmuş. Bu uygulamayı yapanları tebrik ederim” diye konuştu.

“Keşke burada birileri yapsın diyorduk”
Karaman’da böyle bir uygulama olmasını beklemediğini belirten Mehmet Akif Aktaş, “Çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ediyorum düşünenleri. Genelde büyük şehirlerde böyle uygulamalar görüyorduk ama Karaman’da böyle bir şeyi beklemiyordum. Keşke burada birileri yapsın diyorduk. O birileri yapmış Allah razı olsun. Keşke bütün ışıklarda olsa da insanların dikkatini daha çok çekse” dedi.
Trafik lambasındaki yazıyı gazetecinin sorusu üzerine fark eden sürücü Samet Balar ise, “Yapılan uygulama doğru bir duruş ama bu duruş kırmızı ışığa yazarak değil, politik hamlelerle olması lazım. Işığa yazı yazarak bir şey elde edemeyiz ama o kırmızı ışığı gördüğümüzde bize orada yaşanan zulmü hatırlatıyor” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri