Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Mart 2023 - 10:13 Yorum: 0

İsrail’den Şam’a hava saldırısı: 2 yaralı

Suriye Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Şam çevresindeki noktalara düzenlediği hava saldırısında 2 rejim askerinin yaralandığı...

İsrail’den Şam’a hava saldırısı: 2 yaralı

Suriye Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Şam çevresindeki noktalara düzenlediği hava saldırısında 2 rejim askerinin yaralandığı belirtildi.

Suriye Savunma Bakanlığı, İsrail güçlerinin yerel saatle 01.20 sıralarında başkent Şam çevresindeki bazı noktalara füzelerle saldırı düzenlediğini açıkladı. Suriye hava savunma sistemlerinin atılan füzelerin bir kısmını düşürdüğü ifade edilen açıklamada, saldırı sonucu 2 rejim askerinin yaralandığı ve maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

İsrail'den hava saldırısına ilişkin açıklama yapılmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber