Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:48 Sarıgöl’de kaymakamlık kupası voleybol turnuvası başladı09:48 Doç. Dr. Gülçin Taşkıran: “Kadınların yüzde 30,8’i kayıt dışı istihdam edil...09:48 Buldanlı öğrenciler Çocuk Bayramını Romanya’da kutladı09:47 FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 16 şüpheli gözaltına alındı09:47 Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün yeni binası tamamlan...09:47 20 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan cezaevi firarisi yolda yürürken yakaland...09:47 BBP Genel Başkanı Destici Muğla’ya geliyor09:46 Polisin alkollü sürücüyle imtihanı09:45 Yıllar öncesinin en gözde mesleğiydi, artık şehirde bir tek o kaldı09:45 GençBizzTech projesine 28 ildeki 49 okuldan 352 girişim takımı başvuru yapt...09:44 Trafiğe kapalı yol motosiklet yarış pistine dönüştü09:43 Kuduz vakasının görüldüğü bölgeden toplanan 12 köpeğin barınaktaki tedavi s...09:42 Süper Lig’deki tek yabancı hoca Samsunspor’da09:41 Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı09:41 Karacasu’da polis ekipleri vatandaşları KADES konusunda bilgilendirdi09:41 Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonları09:40 Seyir halindeki otomobil petrol istasyonunun dibinde yandı, faciadan dönüld...09:40 Üzerindeki hilal simgesiyle görenleri şaşırtıyor09:39 Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube’nin ilk olağan genel kurulu yapıldı09:38 Beşiktaş’ta 8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Araç...
Yerel 24 Temmuz 2014 - 05:13 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

Çubuk ilçesinde İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek ve ateş altında kalan Filistin halkının çektiği sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla düzenlenen "Filistin Halkını Anlama Programı"nda simit ve ayranla iftar yapıldı

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde, İsrail'in saldırıları nedeniyle ateş altında kalan Filistin halkının çektiği sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla simit ve ayranla iftar yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Çubuk Kur'an Gençliği ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin destek verdiği "Filistin Halkını Anlama Programı", Atatürk Parkı’nda Filistinliler için kurulan yardım çadırının önünde düzenlendi.

Programa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İHH Çubuk Şube Başkanı Abdülhamit Ateş ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından parka kurulan hasırların üzerinde ikram edilen simit, ayran ve suları alan kalabalık, orucunu açtı. İftarın ardından Kur'an-ı Kerim'de Yahudileri anlatan ayetlerin Türkçe meali gençler tarafından okundu. İlahilerin ve şiirlerin de okunduğu program, parkta namazların kılınması ve duaların okunmasıyla sona erdi.   

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı konuşmada, "Gazzeli kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıyı ve hissiyatı bir nebze de olsa anlayabilmek için simit, ayran ve suyla iftar yapıyoruz. İnşallah Allah kabul eder. Kadir Gecesi tüm Müslümanlar için özellikle de Gazze’dekiler için hayırlı ve mübarek olsun. Allah onları zulümden kurtarsın. Bütün dünya Müslümanlarını Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber