Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Ağustos 2022 - 23:53 Yorum: 0

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırısında can kaybı 24’e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 24'e, yaralı sayısının...

İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırısında can kaybı 24’e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 24'e, yaralı sayısının ise 203'e yükseldiğini açıkladı.

İsrail'in, Filistin'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Cebaliye mülteci kampına saldırı düzenlediği açıklandı. Yetkililer saldırı nedeniyle 4'ü çocuk olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, İsrail güçlerinin bir eve düzenlediği saldırıda 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 6'sı çocuk olmak üzere 24'e, yaralı sayısının ise 203'e yükseldiğini açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber