Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Şubat 2023 - 16:38 Yorum: 0

İsrailli ekip Kahramanmaraş’ta 23 yaşındaki genci enkazdan sağ çıkardı

İsrail Savunma Kuvvetleri'ne (IDF) bağlı ekipler, Kahramanmaraş'taki bir binanın enkazından 23 yaşındaki genci sağ olarak çıkardı.

İsrailli ekip Kahramanmaraş’ta 23 yaşındaki genci enkazdan sağ çıkardı

İsrail Savunma Kuvvetleri'ne (IDF) bağlı ekipler, Kahramanmaraş'taki bir binanın enkazından 23 yaşındaki genci sağ olarak çıkardı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkeye gelen yabancı arama-kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İsrail Savunma Kuvvetleri'ne (IDF) bağlı yaklaşık 150 kişiden oluşan ekip, Kahramanmaraş'taki enkaz bölgesinde çalışmalara destek veriyor. IDF ekibi, depremde yıkılan bir binanın enkazından 23 yaşındaki bir genci sağ olarak çıkarmayı başardı. Ekip lideri Matan Schneider yaptığı açıklamada, "Enkazdan ses duyan halkın çağrısıyla hasarlı bir alana gidiyorduk. Dört buçuk saat süren karmaşık bir kurtarma operasyonuna başladık ve 23 yaşında, sağlıklı, sadece pelvisi zarar görmüş bir genci kurtardık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber