Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Mayıs 2024 - 17:12 Yorum: 0

İsrailli yetkili: "Görüşmelerde ilerleme belirtisi yok"

İsrailli bir yetkili, Mısır’ın arabuluculuğunda yapılan ateşkes görüşmelerinde ilerleme belirtisi görmediklerini ifade etti.Katar ve Mısır’ın İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve esir takasını içeren bir anlaşma sağlanması için diploma...

İsrailli yetkili: 'Görüşmelerde ilerleme belirtisi yok'

İsrailli bir yetkili, Mısır’ın arabuluculuğunda yapılan ateşkes görüşmelerinde ilerleme belirtisi görmediklerini ifade etti.
Katar ve Mısır’ın İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve esir takasını içeren bir anlaşma sağlanması için diplomatik çabaları sürüyor. Adı açıklanmayan bir İsrailli yetkili, İsrail’in Gazze’deki rehinelerin serbest bırakılmasını sağlayacak ateşkes konusunda Mısır’ın arabuluculuğunda yapılan görüşmelerde herhangi bir ilerleme belirtisi görmediğini ifade etti. Yetkili, orta düzey müzakerecilerden oluşan heyetin şimdilik Mısır’ın başkenti Kahire’de kalacağını belirtti.

CIA Başkanı Burns, Netanyahu ile görüştü
İsrail’e gelen ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIAI) Başkanı William Burns, devam eden müzakereler kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriğine ilişkin resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber