Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ocak 2023 - 12:03 Yorum: 0

İstanbul Havalimanı, dünyanın en fazla bağlantı imkanı sunan havalimanlarından oldu

Açıldığı günden beri havacılık dünyasının yoğun ilgisini çeken İstanbul Havalimanı, yapılan araştırmada 309 destinasyona ulaşım imkanı sağlayarak...

İstanbul Havalimanı, dünyanın en fazla bağlantı imkanı sunan havalimanlarından oldu

Açıldığı günden beri havacılık dünyasının yoğun ilgisini çeken İstanbul Havalimanı, yapılan araştırmada 309 destinasyona ulaşım imkanı sağlayarak dünyanın bağlantısı en fazla havalimanları arasında ikinci sırada yer aldı.

İngiltere merkezli The Independent gazetesi öncülüğünde havacılık sektörüne ilişkin araştırmalara imza atan Cirium tarafından, "Dünyanın Bağlantısı En Fazla Havalimanları" listesi yayımlandı. İGA İstanbul Havalimanı, listede Frankfurt Havalimanından sonra ikinci sırada yer aldı. Paris Charles De Gaulle Havalimanının ise bağlantısı en fazla olan üçüncü havalimanı olduğu açıklandı. Yapılan araştırmaya göre Almanya'da bulunan ve Lufthansa'nın ana merkezi olan Frankfurt Havalimanının 330 destinasyona bağlantısıyla "Dünyanın Bağlantısı En Fazla Olan Havalimanı" olduğu belirtildi. İGA İstanbul Havalimanının ise 309 destinasyona ulaşım imkanı sağlayarak, "Dünyanın Bağlantısı En Fazla Havalimanları" listesinde ikinci sırada yer aldığı kaydedildi.

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi olan Türk Hava Yollarının, çoğu Afrika olmak üzere diğer tüm hava yolu şirketlerinden daha fazla ülkeye hizmet verdiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber