Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Mayıs 2024 - 09:19 Yorum: 0

İstanbul’da 1 Mayıs tedbirleri

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis noktalarından geçenlerin üstleri ve bavulları arandı.İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle geniş güvenlik önlemle...

İstanbul’da 1 Mayıs tedbirleri

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis noktalarından geçenlerin üstleri ve bavulları arandı.
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Toplu taşıma için çeşitli kararlar alınırken, karayolunda trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlama ise saat 05.30’da başladı. İstanbul’da toplam 29 cadde ve bu caddelere açılan sokaklar trafiğe kapatıldı. İl genelinde 264 noktada toplam 42 bin 434 polisin görev yaptığı öğrenildi.

Polis noktalarından geçenler arandı, polis bariyer oluşturdu
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı noktalardan geçenlerin üstleri arandı. Taksim, Mecidiyeköy, Tarlabaşı, Saraçhane’de gibi noktalarda oluşturulan polis noktalarından geçenlerin bavulları ve üstleri arandı. Saraçhane Bozdoğan Kemeri’nin önünde dizilen çok sayıda polis, bariyer oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber