Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mart 2023 - 19:23 Yorum: 0

İstanbul’da iftar öncesi trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı

İstanbul'da iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 72 seviyelerine çıktı.

İstanbul’da iftar öncesi trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı

İstanbul'da iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 72 seviyelerine çıktı. Bazı yollarda trafik akışı durma noktasına gelirken, metrobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da iftar saati ile iş çıkış saatinin aynı saatlere denk gelmesi nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Cep Trafik uygulamasında elde edilen verilere göre, trafik yoğunluğunun yüzde 72 seviyelerine kadar yükseldiği görüldü. Trafik akışı bazı yollarda durma noktasına gelirken, vatandaşlar iftara yetişmekte zorlandı. Metrobüs duraklarında da yoğunluk yaşandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber