Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 04 Temmuz 2023 - 12:39 Yorum: 0

Doğru tercih için Büyükşehir yanınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) tercih dönemi başlamasıyla birlikte öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Kentin 7 farklı noktasında kurulacak ‘Lise Tercih Rehberlik Noktaları’ ile öğrencilere doğru tercihl...

Doğru tercih için Büyükşehir yanınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) tercih dönemi başlamasıyla birlikte öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Kentin 7 farklı noktasında kurulacak ‘Lise Tercih Rehberlik Noktaları’ ile öğrencilere doğru tercihler yapmaları için danışmanlık desteği verilecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü her yaştan kesime sağladığı eğitim desteklerini sürdürüyor. Kentin farklı noktalarına kurulacak “Lise Tercih Rehberlik Noktaları” ile LGS’ye giren gençlerin doğru tercihlerle istedikleri liselere girebilmeleri için uzman rehberlerle ücretsiz danışmanlık desteği verilecek.
7 - 13 Temmuz 2023 tarihleri arasında, liselere yerleşmek isteyen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla öğrencilere tercih sürecinde ışık tutulacak. Bu noktalarda, tercih sürecinde karşılaşılan zorluklara yönelik deneyimli rehberler, öğrencilerin sorularını yanıtlayacak ve onlara doğru tercihler yapmaları konusunda rehberlik edecek.
Öğrencilere, farklı eğitim programları ve okul türleri hakkında bilgiler verilecek. Meslek liseleri, fen liseleri, Anadolu liseleri gibi seçeneklerin avantajları ve dezavantajları konusunda detaylı bilgilendirmeler yapılacak. Tercih sıralamalarının önemi ve kontenjan durumları hakkındaki rehberlik hizmetimizle öğrenciler, tercihlerini yaparken daha duyarlı kararlar verebilecekler.
Lise Tercih Rehberlik Noktaları:
Kent Meydanı AVM ( 7-8-9 Temmuz )
Korupark AVM ( 7-8-9 Temmuz )
BUSMEK Hürriyet Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Naim Süleymanoğlu Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Vakıf Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Orhangazi Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
Yıldırım Bayrak Alanı ( 7-8-9 Temmuz )

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber