Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 05 Ağustos 2022 - 11:24 Yorum: 0

İzmaritsiz Ayvalık

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ve TEMA Vakfı Ayvalık ilçe sorumluluğunda, "İzmaritsiz Ayvalık" teması altında karikatür yarışması...

İzmaritsiz Ayvalık

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ve TEMA Vakfı Ayvalık ilçe sorumluluğunda, "İzmaritsiz Ayvalık" teması altında karikatür yarışması düzenlendi.

Yarışmanın uluslararası, ulusal amatör ya da profesyonel bütün karikatür çizerlerine açık olduğunu ifade eden Başkan Ergin, gönül veren herkesin yarışmaya katılabileceğini belirtti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, sigara izmaritlerini küllüklere, çöp kutularına değil sokağa, denizlere, sahile, kumsala, ormana atarak; doğal yaşamı tehlikeye atanları karikatürün evrensel diliyle uyarmak ve bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Yarışma ile ilgili bilgiler Ayvalık Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve Ayvalık Belediyesi'nden alınabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber