Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2024 - 23:01 Yorum: 0

İzmir’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

İzmir’de, şehit aileleri ve gaziler, Polis Moral Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.İzmir’de, Polis Moral Eğitim Merkezinin organizasyonu, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri...

İzmir’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

İzmir’de, şehit aileleri ve gaziler, Polis Moral Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İzmir’de, Polis Moral Eğitim Merkezinin organizasyonu, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla iftar programı düzenlendi. Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftara, 300’e yakın şehit ailesi ve gaziler katılım gösterdi. Kur’an-ı Kerim okunarak duaların edildiği, semazen gösterilerinin de yer aldığı programda katılımcılar, ezanın okunmasıyla hep birlikte orucunu açtı.
İftarda konuşan İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdür Vekili İlker Ersoy, "Bir mübarek Ramazan akşamında, iftar programında sizleri ağırlamak istedik. Sizler, bizlere milletimizin emanetisiniz. Dolayısıyla her durumda, her zaman yanınızdayız" dedi.
İftar programına ayrıca İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber