Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Haziran 2023 - 11:47 Yorum: 0

Kartal Belediyesi’nin Kurban Bayramı mesaisi

Kartal Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bayram süresince çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde, yakınlarını kaybeden vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde bulunması için bayramda ücretsi...

Kartal Belediyesi’nin Kurban Bayramı mesaisi

Kartal Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bayram süresince çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde, yakınlarını kaybeden vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde bulunması için bayramda ücretsiz ulaşım hizmeti verilirken, Temizlik ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de kurban kesim alanlarında vatandaşların yanında oldu.
Kartal Belediyesi tarafından her yıl vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edilen araçlarla yapılan mezarlık ziyaretleri, bu yıl da arife günü ile bayramın 1 ve 2’nci günü olmak üzere 3 gün boyunca yapıldı.
27-28-29 Haziran tarihlerinde Kartallı vatandaşların mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilmek amacıyla düzenlenen ücretsiz seferler ile vatandaşlar sevdiklerinin ebedi istirahatgâhına ulaştırıldı.
Kartal Meydanı’nda yer alan Kartal Belediyesi Sahil Binası önünden hareket eden servisler ile Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şeyhli ve Osmangazi mezarlıklarına vatandaşların ulaşımı ücretsiz bir şekilde sağlandı.
Öte yandan, bayram boyunca; Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kurban kesim alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
"Bayram boyunca çalışmalarımıza ara vermedik"
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bayram boyunca mesailerine devam eden tüm ekiplere teşekkür ederek, "Öncelikle tüm komşularımızın bayramını en samimi duygularımızla bir kez daha kutluyoruz. Kartal Belediyesi olarak bayram boyunca da vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Mezarlıklara ücretsiz ring seferlerimizin yanında, kurban kesim alanlarında hizmetlerimiz devam etti. Tüm çalışma arkadaşlarıma, özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber