Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 23:58 Yorum: 0

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

Kentte son bir haftada 11 ayrı adrese yapılan baskında 21 kişi gözaltına alındı, 8 kişi tutuklandı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İZMİR (AA) - İzmir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklandı. 

Operasyonlarda 193 kilogram kubar esrar,  90 uyuşturucu hap, 835 gram bonzai, 10 gram kokain, 2 ruhsatsız silah ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve uyuşturucu teminine aracılık eden sokak satıcılarına yönelik son bir haftada planlı operasyonlar gerçekleştirdi.  

Konak, Buca, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli ve Bornova ilçelerinde belirlenen 11 adrese düzenlenen operasyonda, 21 kişi gözaltına alındı.

 "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticarete yapmak ve sağlamak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i tutuklandı.

Operasyonlarda 193 kilo 46 gram kubar esrar ile 90 uyuşturucu hap, 835 gram bonzai ve 2 ruhsatsız silah ve bir pompalı tüfekle bu silahlara ait 147 mermi ele geçirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber