Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Ağustos 2022 - 12:33 Yorum: 0

Jandarma 14 yıl hapis cezası bulunan firari şahsı yakaladı

Giresun'un Görele ilçesinde JASAT ekibi 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir kişiyi yakaladı.

Jandarma 14 yıl hapis cezası bulunan firari şahsı yakaladı

Giresun'un Görele ilçesinde JASAT ekibi 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 46 yaşındaki M.Ç. isimli firari şahsın Görele ilçesi Menteşe köyünde saklandığı duyumu üzerine harekete geçti. JASAT ve Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ve fiziki takip sonucu firari şahıs kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüpheli şahıs M.Ç. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Giresun Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber