Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:38 Uludağ Ekonomi Zirvesi için ’BTSO Business School’ önerisi16:38 Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi16:35 Bakan Fidan: “Irak’ın bölge ülkeleri ile entegre bir ülke olmasını arzu edi...16:34 Başkan Bozbey, "İnegöl mobilyasını dünyada tanıtmak hepimizin sorumluluğudu...16:32 Hizan’da ‘Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi’ yapıldı16:31 CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde halka seslend...16:31 Çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri yayınlayan şahıs tutuklandı16:30 Ambulans helikopter 11 yaşındaki çocuk için havalandı16:30 OMÜ’de yapay zeka, dijitalleşme ve veri alanlarında 6 yeni program açılacak16:29 Beşiktaş: "Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadro...16:28 3 günlük Afrika tozu esareti sona erdi: Şehir yeniden göründü16:26 Tarsus Gastronomi Merkezi, şehrin gözde merkezi haline geldi16:22 Naftalinle kaplanmış paketten esrar çıktı16:20 Zabıtalara yakalanan dilenci: "İlacımı alacaktım, beni bir daha buraya yorm...16:20 Mısır, ateşkes anlaşması için İsrail’e heyet gönderdi16:19 Feci kaza kamerada: Kaldırımda yürürken hayatından oldu16:19 Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı16:18 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Gazze’ye destek protestosu16:18 MSB: "Azerbaycan’da Türk-Rus Ortak Merkezi görevini tamamlamış ve faaliyetl...16:18 Gümüşhane’de 322 bin 398 sebze fidesi toprakla buluşacak
Türkiye 15 Nisan 2022 - 21:33 Yorum: 0

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, jandarma personeliyle iftar yaptı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale'de jandarma personeliyle birlikte iftar yaptı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, jandarma personeliyle iftar yaptı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale'de jandarma personeliyle birlikte iftar yaptı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ilk olarak Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Burada bir süre basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmenin ardından Çetin ve Tekbıyıkoğlu, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesine geçti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından karşılanan Çetin, yakından ilgilendiği çocuklara da oyuncak hediye etti.

Şehit yakınları ve gazilerin her daim emrinde olduklarını ifade eden Çetin, "Her alanda bir ihtiyacınız olursa Valimiz, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız ve tüm devlet erkanıyla yanınızdayız, emrinize amadeyiz. Şehit yakınları ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Allah sizlerden razı olsun. Hepinizin mübarek ramazan ayını kutluyorum, tebrik ediyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah bizleri sizlere karşı utandırmasın, mahcup etmesin" dedi.

Çetin, burada yaptığı konuşmasının ardından Dernek Başkanı Rıfat Öcal'a, Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim ve jandarma özel harekat personeli heykelini hediye etti.

Şehir merkezindeki yaptığı kurum ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığı'ndaki iftar programına katılan Çetin, jandarma personeliyle birlikte oruç açtı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber