Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2024 - 09:44 Yorum: 0

Jandarmadan 183 öğrenciye ’Siber zorbalık’ eğitimi

Aydın’ın Efeler ilçesinde ortaokul öğrencileriyle bir araya gelen jandarma ekipleri, 183 öğrenciye siber ve akran zorbalığı başta olmak üzere suçtan korunma eğitimi verdi.Aydın İl Jandarma Komutanlığınca öğrencilere yönelik gerçek...

Jandarmadan 183 öğrenciye ’Siber zorbalık’ eğitimi

Aydın’ın Efeler ilçesinde ortaokul öğrencileriyle bir araya gelen jandarma ekipleri, 183 öğrenciye siber ve akran zorbalığı başta olmak üzere suçtan korunma eğitimi verdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca öğrencilere yönelik gerçekleştirilen eğitimler aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler, Efeler ilçesi Yılmazköy Ortaokulu’nda eğitim gerçekleştirdi. Okuldaki 183 ortaokul öğrencisiyle bir araya gelen jandarma ekipleri, 183 öğrenci ve 9 eğiticiye ’Suçtan Korunma, Kişisel Güvenlik, Çevre ve Doğa Sevgisi, Siber ve Akran Zorbalığı’ konularında bilgilendirme yaparak eğitim verdi. Keyifli bir şekilde geçen eğitimlerin sonunda öğrencilere Çocuk Dergisi hediye edildi. Yıl boyunca öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber