Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:04 Diyarbakır’da 3 damarı kapalı olan hasta, kapalı bypass ameliyatıyla sağlığ...10:02 Esenyurt’ta olaylı sitede sular durulmuyor10:01 Çıkılması zor olan kayaların zirvesindeki tarihi oyuklar dron ile ilk kez g...10:00 Havadan görüntülenen Güzeldere menderesleri mest ediyor10:00 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösterilmesine ilişkin detaylar Savcılığın sevk...09:58 Ayvacık’ta annesinin terk ettiği yavru kediye, köpek annelik yapıyor09:57 Zeynep Bastık, 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alacak09:57 Aliağa Petkimspor, Fenerbahçe deplasmanında09:56 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre...09:55 Karapınar’da trafik sorunları masaya yatırıldı09:55 Gençlere özel laptoplarda yüzde 10 indirim fırsatı09:54 Diz çöküp yerlere yattı, yediği golü böyle anlattı: “Yılın en iyi yenilen g...09:54 Mardin’de kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı09:54 Alanya’da 5 motosiklet trafikten men edildi09:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimler FETÖvari gizli tanık taktikleriyle kendi...09:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyl...09:53 Sahil Güvenlik ekiplerinden nefes kesen tatbikat09:53 Antalya’da sosyal medya üzerinden uyuşturucu satışına eş zamanlı operasyon09:51 Trendyol ile yerli üretici ve satıcılar, 4.5 milyon ürünü dünya pazarlarıyl...09:51 Vali Pehlivan: "İlimizde 4 varlığımız UNESCO’nun geçici listesinde yer alıy...
Asayiş 29 Nisan 2024 - 14:22 Yorum: 0

Jandarma’dan narkotik operasyonu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde jandarma tarafından yapılan narkotik operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ko...

Jandarma’dan narkotik operasyonu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde jandarma tarafından yapılan narkotik operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Burhaniye ve çevre ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticaretini örgütlü olarak işleyen şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yürütülen planlı çalışmada 7 şüpheliye ait 4 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmada, 343 adet sentetik uyuşturucu hap, 5 adet extacy uyuşturucu hap, 10 gram bonzai, 3 gram metamfetamin, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet av tüfeği ve suçtan elde edilen 4 bin 700 TL ele geçirildi.
Olaya karışan 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheli hakkında tutuklama kararı, 2 şüpheli hakkında adli kontrol tedbir kararı uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber