Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Nisan 2024 - 16:25 Yorum: 0

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından 48 öğrenciye trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi.Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çatalzeytin ilçesi Paşalı İlköğretim Okulunda eğitim gören...

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından 48 öğrenciye trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi.
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çatalzeytin ilçesi Paşalı İlköğretim Okulunda eğitim gören 48 öğrenciye temel trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi. Eğitimde öğrencilere emniyet kemeri, servis araçlarına binme ve inme, karşıdan karşıya geçme, bisiklet kullanma kuralları ve yayaların uyması gereken kurallar hakkında bilgi verildi. Eğitim sonunda çeşitli hediye ve trafik dedektif kartları dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber