Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Nisan 2022 - 16:03 Yorum: 0

Kablo hırsızları jandarmadan kaçamadı

Erzurum'un Uzundere ilçesi Yayla Mahallesi'nde, Gölet Şantiyesi Beton santralinden 1 milyon TL değerinde, 750 metre sanayi tipi kablo çalan hırsızlar jandarmanın...

Kablo hırsızları jandarmadan kaçamadı

Erzurum'un Uzundere ilçesi Yayla Mahallesi'nde, Gölet Şantiyesi Beton santralinden 1 milyon TL değerinde, 750 metre sanayi tipi kablo çalan hırsızlar jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayının ardından Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Uzundere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, olayı Y.E. ve C.Y. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Y.E. ve C.Y. gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalandı. Şahısların kabloları çalarak yaktıklarını, hurdaya dönüştürdükleri kabloları da K.A. isimli şahsa ait ticari taksi ile götürerek hurdacılar sitesinde H.A. isimli şahsa sattıklarını itiraf etti.

Olayla ilgili Y.E. ve C.Y. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanırken, K.A. isimli taksi şoförü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ayrıca H.A. isimli hurdacıya hırsızlık malı satın almak suçundan adli işlem başlatıldı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine azim ve kararlılık ile devam edildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber